Over ons

FC Footballclub begeleidt bij het waarderen en verkopen van voetbalclubs. Wij verzamelen continu informatie op internationaal nivo en analyseren die (zie verantwoording).

Clubwaarderingen en verkoopbegeleiding

Wij stellen deze informatie beschikbaar om opdrachtgevers meer zekerheid te geven over financiële mogelijkheden.

Deze informatie is gebaseerd op analyses en studies met betrekking tot clubwaarderingen – die anders zijn dan gewone bedrijfswaarderingen – en op basis van relevante ervaring op financieel, fiscaal en juridisch gebied zowel in de bedrijfs- als sportwereld.

Door ons in te schakelen voor clubwaarderingen of (ver)kooptrajecten loopt de opdrachtgever direct een stap voor voor wat betreft informatie en kennis.

Voor clubs en investeerders

Zowel clubs als investeerders kunnen ons inschakelen. Wij zijn onafhankelijk en kunnen de belangen van onze opdrachtgevers behartigen zonder enige belangenverstrengeling. Wij willen het financiële resultaat van onze opdrachtgevers optimaliseren.

Dit wel: hoewel wij informatie vertrouwelijk behandelen, aanvaarden wij alleen opdrachten als wij de identiteitsgegevens van de opdrachtgever hebben en er aan onze client-compliance vereisten wordt voldaan. Hetzelfde doen we met andere partijen voordat we ze aan de onderhandelingstafel laten komen. Dit is niet om moeilijk te doen, maar om de sector te beschermen.

én een gezonde voetbalsector

Wij geloven dat de voetbalsector ethisch gerund kan worden en daar zetten wij ons voor in. Het is belangrijk om dat direct hier te vermelden. Als dat niet aansluit moeten we van beide kanten geen tijd gaan verliezen.

Maar in principe gaan we er van uit dat dit bij voetballiefhebbers juist wel aansluit. In dat geval zien wij er naar uit om kennis te maken.

Kennis maken?

Maak kennis met de drijfkrachten van FC Footballclub:

Jeroen Oskam, initiatiefnemer

FC Footballclub is het initiatief van Jeroen Oskam, oprichter van EuroEconomics dat sinds 1996 als volledig onafhankelijke partij onder andere buitenlandse profvoetballers, coaches en sportinsituten begeleidt in Spanje. De EuroEconomics Groep heeft internationale klanten van het hoogste nivo zowel voor wat betreft bedrijven, vermogende particulieren als op het gebied van sport.

Jeroen Oskam is auteur van het e-boek ‘Voetbaltransfers naar het buitenland’ met focus op fiscale aspecten. Dit boek heeft enerzijds als doel om spelers te beschermen tegen fiscale structuren waar ze niet mee gediend zijn, en anderzijds om bij te dragen aan meer transparantie en zo aan een betere naam voor de voetbalsector.

Jeroen Oskam kan fungeren als architect bij clubwaarderingen en als financieel expert bij overnametrajecten.

Vincent Solleveld

Vincent Solleveld is een Nederlandse ondernemer in Spanje en hoewel zelf afkomstig uit de hockeywereld is hij een encyclopedie op het gebied van voetbal.

In combinatie met zijn ondernemerschap kan Vincent Solleveld investeerders interesseren, aan de onderhandelingstafel uitnodigen en partijen op één lijn klrijgen.

In het overgangstraject van een club kan er behoefte aan praktisch management en begeleiding zijn. Vincent Solleveld kan hier op interim basis invulling aan geven.

Meer informatie?

Meer informatie over ons of makkelijk een andere vraag stellen?

Contact opnemen kost minder dan een minuut

Meer informatie

Binnen 1 werkdag reactie. Geen kosten

_

FC Footballclub

Barcelona

Rambla de Catalunya 25
08007 Barcelona
Tel. +34 93 215 12 23

Amsterdam

Emmastraat 28
1075HV Amsterdam
Tel. +31 020 208 200 034

E-mail algemeen

team@fcfootballclub.com

Directie

Clubwaardering & Trajectbegeleiding

Jeroen Oskam
LinkedIn
jeroen@fcfootballclub.com

Interim Club Manager

Vincent Solleveld
vincent@fcfootballclub.com

Bedrijf achter
FC Footballclub.com

EuroEconomics.com